Viden
//torsdag d. 3.10.19

3 nye abonnementskoncepter i Danmark

Del artiklen

Af Julie Maria Schandorph og Benedicte Lykke Larsen

Det er tid til at kigge på tre nye abonnementskoncepter i Danmark, der både kan gøre din hverdag nemmere og nogle af dem, kan også gøre din hverdag mere bæredygtig. Men vi bringer også tre nye abonnementskoncepter for at give dig og din virksomhed inspiration til at udvikle din forretning eller tænke i nye retninger, når det kommer til abonnement.

WeBrush – Abonnér på bæredygtig tandpleje

Vidste du, at Sundhedsstyrelsen og tandlæger anbefaler, at man ofte skifter tandbørste? Nu behøver du ikke bekymre dig om at udskifte din tandbørste med et abonnement hos WeBrush.

”Nemt. Sundt. Bæredygtigt.” – det er det enkle, rene budskab hos WeBrush, som spiller meget godt ind med hvad, man får som abonnent. Hos WeBrush kan du nemlig abonnere på bæredygtig tandpleje bestående af en bambus tandbørste, som du kan få leveret enten hver måned, hver anden eller hver tredje måned for blot 29 kr. om måneden.

Udover bambus tandbørster kan du også abonnere på vatpinde eller naturlige, veganske og økologiske tandpastatabletter helt uden mikroplastik, der ovenikøbet er pakket ned i en pose lavet af majsstivelse, som er bionedbrydelig – ligesom alle andre produkter hos WeBrush, og du kan blot smide det i komposten efter brug.

Hvis du har lyst til at gøre din tandpleje sund og bæredygtig, så tjek WeBrush ud her.

Central Car Wash – Få din bil håndvasket så ofte du vil

Hos Central Car Wash tilbydes rengøring af bil – på abonnement. For 349 kr. månedligt kan man trille ind hos CCW og få rengjort bilen både inde- og udvendigt, mens man får en kop kaffe i deres lounge-område. Der findes tre forskellige pakker (Basis, Plus og Lux), så kunder kan vælge efter deres eget ønske og behov. Konceptet har indtil nu kun været tilgængeligt for Aalborgensere, men CCW håber at åbne endnu flere i løbet af året.

Med deres abonnementsmodel har Central Car Wash formået at vende en ellers traditionel og sæson-ustabil forretningsmodel til en lukrativ og konstant vækstende forretning.

Vil du også have en ”ny” bil igen? Så sæt GPS’en til Hjulmagervej i Aalborg.

Se mere om CCW her.

HP Instant Ink – Spar op til 70% på dit printerblæk

De fleste arbejdspladser kender det. Lige pludselig, mens man står og printer, løber printeren tør for blæk, så man må ud og finde den nærmeste forhandler. Men det er slut nu!

Med HP Instant Ink forudser din printer, hvornår du er ved at løbe tør, og sender dig det rigtige printerblæk til tiden – og endda til færre penge, end hvis du skulle ud at finde printerblæk hos en forhandler. Uanset om du blot skal printe sort/hvid eller i farve, får du leveret blæk lige til døren.

Med et gratis abonnement kan du udskrive 15 sider gratis om måneden og stadig få blæk, når du har brug for det – eller du kan vælge at opgradere dit abonnement, hvis du har brug for at udskrive flere sider.

Når først du har tilmeldt dig tjenesten, er det slut med at købe blækpatroner i butikken. Det er nemt og enkelt – det eneste krav er, at du har en HP Printer. Hvis abonnementet alligevel ikke skulle være noget for dig, kan du altid vælge at annullere, opgradere eller nedgradere uden ekstra omkostninger.

Læs mere og prøv HP Instant Ink her.