Viden
//tirsdag d. 26.03.19

3 nye abonnementskoncepter i Danmark

Del artiklen

Af Julie Maria Schandorph

Abonnementsverden står aldrig stille. Der er altid nye spændende koncepter, som ser dagens lys. Dette er den tredje artikel i serien ”3 nye abonnementskoncepter i Danmark” og endnu engang har vi samlet en række forskellige abonnementsvirksomheder, som både er nytænkende og inspirerende.  og endnu engang har vi samlet en række forskellige abonnementsvirksomheder, som både er nytænkende og inspirerende. 

Little House – den bedste start på livet med en masse sjove oplevelser

Little House er et nyt medlemskoncept for voksne på barsel. Visionen for Little House har været at skabe et ’second home’, hvor det er hyggeligt og hjemmeligt at tage hen, når man er på barsel.

Hos Little House er det muligt at deltage i flere forskellige aktiviteter, og nogle af landets dygtigste specialister, der tilbyder ammekurser, søvncoach og fødselsforberedelser. Ideen med disse aktiviteter er, at Little House vil skabe en relation mellem mor og far og deres hus, som forældrene har mulighed for at bruge de næste mange år. Udover disse kurser er det også muligt som medlem at opnå rabat på forskellige behandlinger som zoneterapi, massage og akupunktur. 

Men Little House tilbyder også aktiviteter til børnene, der har fokus på undervisning i motorik, rytmik og ballet. Her er der mulighed og plads til at blive og møde andre ligesindede både før og efter undervisningen. Derfor har Little House også valgt at indrette med en café, hvor man kan mødes til en god kop kaffe og morgenmad/frokost, uden at bekymre sig, om der er legefaciliteter til børnene. 

Som medlem får man en større fleksibilitet, da aktiviteterne er fordelt ud over forskellige dage og på forskellige tidspunkter, og man derfor slipper for bekymringerne om at misse en undervisningsgang på grund af sygdom eller ferier. Priserne varierer alt efter, om man vælger et baby eller kids medlemskab og hvilke fordele, man ønsker at have som medlem. 

Læs mere om Little House her.

L’amourbox – Romantiske overraskelser  

Du har måske set dem i Løvens Hule, hvor de landede en millioninvestering, L’amourbox leverer nemlig kærlighed, sjov og leg hjem til de danske soveværelser. 

Hver anden måned kan du få en boks leveret hjem til døren fyldt med frække overraskelser. Teamet bag L’amourbox står også bag hjemmesiden winkwink.dk og har dermed erfaring med disse produkter til dig og din partner. 

Med surprise box som abonnementsmodel taler L’amourbox direkte ind i et voksende trend. Surprise bokse er nemlig blevet populære i de danske hjem, da selvforkælelse er blevet en prioritet hos mange, men også fordi, den nemt kan gives som gave og glæde andre. 

L’amourbox tilbyder gratis fragt og ingen binding, så hvis det alligevel ikke skulle være noget for jer, kan det roligt opsiges. 

Tilføj lidt spænding i hverdagen med L’amourbox.

Aismo Fashion Store – Modetøj til indkøbspris

Tænk at kunne købe alt sit tøj til indkøbspris? Det kan du som medlem hos Aismo, som med inspiration fra USA og London har lanceret deres nye detailkoncept i Aalborg. 

For 99 kr. om måneden kan du blive en del af Aismos medlemsklub, hvor du kan få kendte mærkevarer Adidas, Holzweiler, Soulland, Nike, New Balance og Selected Femme  til indkøbspris. Der bliver solgt alt fra t-shirts og bukser til sneakers og caps, og oprindeligt var forretningen kun rettet mod mænd, men der bliver nu også solgt kvindetøj i butikkerne og på webshoppen. 

Aismo tilbyder en prøveperiode på 14 dage, hvor man har mulighed for lige at mærke konceptet an, se hvilke varer, der er på hylderne og ikke mindst se de store besparelser på produkterne. Eksempelvis har de populære Adidas NMD sneaks en normalpris på 1500 kr., men som medlem er prisen kun 669 kr.

Det er ikke kun en attraktiv model for kunderne, men også for modevirksomhederne. De får nemlig lov til at beholde 100 procent af indtjeningen, hvilket også gør, at mindre virksomheder kan være med. 

Bare rolig, hvis du ikke bor i Aalborg, kan du købe tøjet via deres webshop. Dog har Aismo store planer om at udvide deres fysiske forretning i fremtiden. 

Læs mere om Aismo Fashion Store og bliv medlem her