Viden
//tirsdag d. 4.07.17

Nu åbner Growr.com – Danmarks nye markedsplads for lokalproducerede fødevarer

Del artiklen

Af Claus Wamsler-Nielsen

Subscrybe har sammen med nogle gode partnere igennem længere tid arbejdet på at lancere en markedsplads for lokalproducerede fødevarer.

Nu er vi klar til at åbne for Growr.com, og dermed give danske foodies nemt og bekvemt adgang til den første fødevareportal af sin slags i Danmark.

 Her kan den kvalitetsbevidste madentusiast finde de delikatesser og unikke produkter, som man ellers kun finder hos microbryggeriet, ved stalddøren, på markedsdagen eller ved vejudsalget.

Samtidig er Growr.com også for private sælgere, så her kan æbler fra køkkenhaven, den hjemmelavede kvædegele og de friskskudte fasaner også sættes til salg.

Hvis det kan dyrkes, spises eller drikkes, kan det handles på Growr.com.

Direktør og partner Henrik Løvstrøm udtaler:

”For os er det kvalitet, smag og friskhed, der betyder noget. Med Growr.com kan du på sigt således få sprøde asparges fra Lammefjorden, by-honning fra Frederiksberg, østers fra Limfjorden, rapsolie fra Bornholm samt alt det lækre frugt og grønt, der dyrkes i lokalområdet. Vores leveringsløsning er ukompliceret og fleksibel, så du kan få leveret direkte til døren eller selv afhente dine varer hos den lokale producent.”

Growr.com lanceres på et tidspunkt, hvor lokalt dyrkede fødevarer er i stigende efterspørgsel. Dette bekræftes i en undersøgelse fra Forbrugerrådet TÆNK, som viser, at en tredjedel af alle danske husstande køber lokalproducerede fødevarer hver måned, og hver fjerde husstand er villige til at betale mere for fødevarer, som er dyrket lokalt og ville købe mere, hvis det var tilgængeligt. Det er det nu på Growr.com