fbpx
Viden
//tirsdag d. 9.02.21

Christian Lamberth er ny konsulent hos Subscrybe

Del artiklen

Subscrybe er Skandinaviens førende konsulentvirksomhed med speciale i abonnementsforretninger. Subscrybes kundeliste omfatter virksomheder som Matas, Egmont Publishing, Aarstiderne, Aller Media, Schibsted, Salling Group og omkring 150 andre virksomheder i fortrinsvis Danmark og Norge.

På trods af coronakrisen, så har mange abonnementsvirksomheder haft stor fremgang gennem 2020. Flere virksomheder kigger nu abonnementsvejen, når de skal udvikle nye forretningsmodeller. Det har givet stor travlhed hos Subscrybe gennem 2020 og ind i 2021. Derfor udvider vi nu virksomheden med endnu en konsulent.

Christian Lamberth - ny konsulent hos Subscrybe

Christian Lamberth er ansat som ny konsulent i Subscrybe i København med virkning fra den 15. februar. Christian er uddannet indenfor innovation og forretningsudvikling fra Copenhagen Business School.  Han kommer fra en stilling som Head of Growth hos Podimo, hvor han har arbejdet med udrulningen af abonnementskonceptet bag podcasttjenesten.

Før Podimo havde Christian positionen som Head of Subscription hos internetboghandlen Saxo. Det er med andre ord en stærk abonnementsprofil, som nu skal rådgive Subscrybes kunder.

Om sit skifte til Subscrybe siger Christian Lamberth: ”Abonnementer fylder meget i mit liv både professionelt, hvor jeg i mine tidligere positioner. Hos hhv. Podimo og Saxo har specialiseret mig i vækststrategi af netop abonnementer, og privat hvor jeg abonnerer på diverse services. Lige fra streamingtjenester og nyheder til cykler og tøjrens. Jeg ser et enormt potentiale i denne forretningsmodel for alverdens virksomheder, hvor man kan øge loyaliteten, få en tættere relation til sine brugere samt skabe et mere stabilt cashflow.  Disse vil alle bidrage til en bedre oplevelse for kunden, der vinder i form af bedre brugeroplevelse og større fleksibilitet. De seneste år har vi set en kæmpe bevægelse mod abonnement, og jeg er sikker på, at vi først lige er begyndt”.

I Subscrybe er der stor glæde over den nye ansættelse. Adm. direktør Morten Suhr Hansen udtaler: ”Med Christian Lamberth får vi en stærk abonnementsprofil med et digitalt og vækstorienteret tankesæt. Han har også praktisk erfaring fra to succesfulde digitale abonnementsvirksomheder. Det giver os mulighed for at hjælpe endnu flere abonnementsvirksomheder fremadrettet”.

Du er velkommen til at kontakte adm. direktør Morten Suhr Hansen på tlf. 40294534 eller e-mail mha@subscrybe.com, hvis du vil høre mere om Subscrybe eller hvis du har lyst til at møde vores nye konsulent.