Viden
//torsdag d. 1.02.18

Dansk HøreCenter lancerer høreapparater i abonnement

Del artiklen

Af Morten Suhr Hansen

“Kunderne skal ikke købe et høreapparat. De skal abonnere på bedre hørelse.” Sådan er tankegangen hos Dansk HøreCenter, der som de første i Danmark netop har lanceret høreapparater som et abonnementsprodukt.

Dansk HøreCenter er ejet af én af verdens største producenter af høreapparater, GN Resound, og gennem 38 hørecentre i Danmark sælger de årligt tusindvis af kvalitets høreapparater til danskere med nedsat hørefunktion.

Med det nye abonnementsprodukt går Dansk HøreCenter samme vej som mange andre virksomheder i Danmark og i udlandet, som har opdaget, at abonnement er en bedre måde at sælge sine produkter på.

Dansk HøreCenter tilbyder to forskellige abonnementsprodukter til sine kunder. Med ”Høreapparater til en fast lav pris” får kunderne mulighed for at abonnere på sine høreapparater fremfor at købe dem. Høreapparater til en fast lav pris koster fra kun 108 kroner om måneden. Sammen med høreapparaterne får kunden i øvrigt en lang række services, som eksempelvis høretabsgaranti, låneapparater ved reparation og 20% rabat på alt tilbehør.

Ønsker kunden i stedet at købe høreapparaterne konstant, så kan han eller hun i stedet vælge at abonnere på ”Lyt til Livet Plus”, som samler alle de forskellige services i ét abonnement.

Abonnementskonsulenter fra Subscrybe har i øvrigt været en aktiv medspiller for Dansk HøreCenter i udviklingen af de nye abonnementskoncepter, som netop er skabt i et intensivt innovationssprint med deltagere fra både Subscrybe og Dansk HøreCenter.

Læs mere om høreapparater til en fast lav pris og om abonnementskonceptet ”Lyt til Livet Plus” hos Dansk HøreCenter.

Høreapparater i abonnement er en del af Hardware-as-a-Service trenden, som vores SUB:POD #3 også handler om, hvor du kan høre om fordelene ved denne abonnementsmodel.