Viden
//fredag d. 21.12.18

Endnu et år i abonnementernes tegn

Del artiklen

Af Morten Suhr Hansen

2018 har været et spændende år for abonnementsentusiaster verden over. Hele tiden dukker der nye og spændende abonnementskoncepter op. Sunde snacks, cykler, designerkjoler og deodoranter er blot nogle af de nye produkter og tjenester, som forbrugere i både Danmark og resten af verden nu kan abonnere på.

Abonnementstravlheden har også sat sig igennem her hos Subscrybe. Flere end 30 nye kunder er kommet til i årets løb, og sammen med vores mange gamle kunder har det givet masser af spændende opgaver og projekter i årets løb. 

Heldigvis er vi også blevet flere til at klare opgaverne. I København har vi fået tre nye konsulenter i år, Benedicte Lykke Larsen, Tine Møller og Peter Jakobsen. Vi er stolte og glade over, at de har valgt Subscrybe som deres nye arbejdsplads.

De mange nye folk kan også mærkes her på kontoret i Store Kongensgade, hvor vi driver et kontorfællesskab for abonnementsbaserede virksomheder. Flere af de andre virksomheder her på adressen oplever også fremgang, så vi har brug for mere plads. Derfor flytter vi 1. februar i større lokaler, men heldigvis kun to etager ned i samme bygning. Så nu har vi igen plads til at åbne op for nye lejere.

2018 var også året, hvor Subscrybe tog de første spæde skridt ud over landets grænser. Den 1. november overtog vi den norske konsulentvirksomhed AbOn, som nu fortsætter som Subscrybe i Norge. Jon Erik Ofstad, som var direktør og ejer i AbOn, fortsætter som direktør og partner i Subscrybe og bliver daglig leder af kontoret i Oslo. Dermed kan vi også byde velkommen til omkring 20 norske kunder i Subscrybe.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor hilsen til alle vores kunder og samarbejdspartnere. Tak for samarbejdet i det forgangne år. Vi glæder os til et spændende 2019 sammen med jer.

Mange julehilsner fra alle os i Subscrybe