Viden
//mandag d. 20.12.21

Glædelig jul! Hvorfor ikke glæde dig selv eller andre med et spændende abonnement?

Del artiklen

SUBSCRIPTION POV #19

Af Morten Suhr Hansen

Om få dage er det jul i Danmark. For mange bliver det helt sikkert et dejligt afbræk fra en hektisk hverdag og et specielt år. Tid til familie, hygge og afslapning. Men for nogle bliver det også en tid præget af den coronakrise, som har hærget siden begyndelsen af 2020. Men uanset om man tilhører den ene eller den anden gruppe, så skal der jo gode gaver under træet – og meget gerne gaver, som kan glæde i lang tid!

Derfor er abonnementer populære julegaver. Samtidig har de seneste års coronakrise faktisk givet et boom til abonnementsvirksomheder i både Danmark og i resten af verden. Så udvalget er større end nogensinde før. Hvis du er lidt sent ude med gaverne, så kommer her en guide til syv gode abonnementsjulegaver. Gaver, som du kan give til andre, eller måske endda forkæle dig selv med.

BYGogBYT – Lego i abonnement

Konceptet bag Bygogbyt er egentlig ganske simpelt. Du køber et abonnement, og så får du adgang til et stort ’bibliotek’ af forskellige Lego-sæt. Dem kan du så låne og bygge med så længe, du har lyst. Og når du er færdig med et sæt, så returnerer du det og får det næste på din ønskeliste. Dermed rammer Bygogbyt lige ned i den store bæredygtighedsagenda samtidig med, at du eller dine børn altid har spændende sæt at lege med.

Vælg mellem et Guld-abonnement til 259 kroner eller et Kidz-abonnement til 169 kroner om måneden. Det perfekte abonnement for børn i alle aldre.

Læs mere her

Dately – til kærestepar i alle aldre

Kan man sætte kærlighed på abonnement? Nok ikke, men man kan hjælpe den lidt på vej med Dately – en månedlig abonnementsboks, der hver gang indeholder en ’Date Night’. Boksen indeholder alt, hvad I skal bruge til en hyggelig aften. Det kan være mad, vin, samtalekort, aktiviteter og lignende, og hver boks er bygget om et tema. Så måske skal I først på ’brunt værtshus’ med jukeboks og øl på flaske. Og næste gang står den måske på picnic.

Dately er for kærestepar og ægtefolk i alle aldre og koster 289 kroner om måneden.

Læs mere her

Masterclass – Lær af de bedste

Et enkelt internationalt abonnementskoncept får lige lov til at snige sig med på listen, nemlig amerikanske Masterclass, der tilbyder online-kurser indenfor et væld af spændende hobbies og professioner. Vel at mærke kurser afholdt af de største mestre i verden. Her kan du f.eks. lære at spille skak af Gary Kasparov, tage madlavningskurser med Gordon Ramsey eller lære at spille trommer af Ringo Star.

Et kursus indeholder typisk 10 video-lektioner og suppleres af skriftlige undervisningshæfter. Den perfekte gave til ham eller hende, som har alt, eller til den altid videbegærlige type. Masterclass koster 1.440 kroner for et år, og lige nu har de tilbud på 2-for-1. Så giv det til dig selv og én, du holder af.

Læs mere her

RENTISTA – Modetøj i abonnement

Endnu en deleøkonomisk abonnementstjeneste har fundet vej til gavelisten, nemlig danske Rentista, der tilbyder lækkert og moderigtigt tøj til kvinder i abonnement. For 329 kroner om måneden kan du vælge ét stykke tøj, 549 kroner giver adgang til to stykker og 749 kroner giver dig adgang til tre. Tøjet kan du beholde så længe du vil, og når du er træt af det, sender du det tilbage og modtager et nyt stykke i stedet.

Birgitte Herskind, Day Birger et Mikkelsen og Stine Goya er blot nogle af de fashionable brands, som man finder hos Rentista. Den perfekte gave, der kombinerer det moderigtige med det miljørigtige.

Læs mere her

Chapter – Forlagenes egen streamingtjeneste

Lyd- og e-bøger er ét af 2021’s helt store hit. Danskerne streamer bøger som aldrig før, og markedet for lydbogstjenester er vokset det seneste år, hvor nye, spændende tjenester er kommet til. Én af de nye tjenester er Chapter, som er ejet af Gyldendal og skabt i et samarbejde mellem flere danske forlag. På Chapter har du adgang til et stort udvalg af lyd- og e-bøger, og redaktionen bag sørger for, at du altid får masser af inspiration og nye titler.

Chapter har mange forskellige abonnementer, både til enkelte lyttere og læsere samt til hele familien, og priserne starter fra 69 kroner om måneden.

Læs mere her

AKTIVIVA – Ren sundhed på abonnement

AKTIVIVA er et nyt kosttilskud, der hjælper dig eller din gavemodtager til et sundt og aktivt liv, for AKTIVIVA indeholder alle de vitaminer, fiskeolier og øvrige tilskud, som din krop har brug for – i én daglig pille. Bag AKTIVIVA står Matas, og produktet er blot ét i en række af forskellige abonnementsprodukter, som Matas står bag.

60 kapsler leveret i fast abonnement koster 299,95 kroner pr. gang – leveret enten hver måned eller hver anden måned, men lige nu har Matas en introduktionspris på 149,97 kroner for første levering.

Læs mere her

BullerBox – gaven til menneskets bedste ven

Hunden skal jo også mærke det er jul, som vi synger i én af de mest populære julesange herhjemme. Og det kan passende ske ved at give din firbenede ven sin helt egen goodieboks. BullerBox indeholder nemlig det sjoveste legetøj til hunden og lækre, naturlige snacks i en boks, som hunden og hundeforældrene modtager hver eneste måned.

Abonnementet startes op ved, at du tilmelder din hund og angiver størrelse, race, allergier og andet, sådan at du får den helt rigtige boks, og priserne starter fra 199 kroner om måneden.

Læs mere her

Jeg håber, du har fundet masser af inspiration til den gode julegave. Enten til andre eller til dig selv. Jeg er sikker på, at 2022 også bliver et fantastisk år for alle os, der elsker abonnementer.

Glædelig jul!