Lær at bygge din egen abonnementsforretning

Bogen How To Build a Subscription Business er skrevet af Morten Suhr Hansen og indeholder alt hvad du behøver at vide for at starte din egen abonnementsforretning. Bogen er gratis at downloade og indeholder den model, som vi hos Subscrybe anvender til at analysere og forbedre abonnementsforretninger.

E-bogen giver en introduktion til abonnementsbevægelsens hastige vækst og indeholder modellen How To Build a Subscription Business, der gennem syv faser og 28 konkrete trin anviser, hvordan man bygger en abonnementsmodel op fra bunden, og modellen kan samtidig anvendes til at analysere og forbedre en eksisterende abonnementsforretning. Bogen giver en grundig introduktion i modellen og hjælper læseren igennem alle trinene.

Derfor bør du læse 'How To Build A Subscription Business'

Abonnementsmodellen er en anerkendt og efterprøvet model, som vi har anvendt i forbindelse med utallige innovations- og optimeringsprojekter hos Subscrybe. Bogen kan både anvendes som en guide til opstart af abonnementsvirksomhed, men også til at kigge en eksisterende abonnementsforretning efter i sømmene. Bogen indeholder også en række eksempler på succesfulde forretningsmodeller, som har gjort nogle abonnementsforretninger til kæmpestore succeser. Med listen af 50 innovative abonnementer, kan du få masser af inspiration til at starte din egen subscription business.

Når du downloader e-bogen, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder inspiration, spændende nyheder og cases fra abonnementsverden, og den lander i din indbakke hver 2. uge. Hvis du ikke ønsker at modtage nyheder fra os, kan du altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.