Viden
//tirsdag d. 21.05.19

Hvordan tiltrækker du Millennials?

Del artiklen

Subscrybe Morgenbriefing #1, torsdag d. 13. juni

Kære venner

Abonnementsrevolutionen er for alvor over os, og hver eneste dag stiller forbrugere højere og højere krav til tilgængelighed, personalisering og fleksibilitet. Disse krav er i høj grad drevet af yngre generationer, hvor Millennials (født 1980-1995) er den mest fremtrædende. Millennials rundede i 2018 1,15 mio. mennesker i Danmark – og har dermed vokset sig lige så store som Generation X og Baby Boomers. Millennials’ forbrug stiger med 15% over de næste tre år – og allerede fra 2020 er de dén generation med størst købekraft.

Af denne årsag følger vi Millennials tæt, og over det seneste år har vi afholdt adskillige oplæg omkring generationen og dennes forbrugsadfærd. Helt ekstraordinært vil vi gerne dele alt, vi ved, med jer torsdag d. 13. juni kl. 8:30-10:30 – og inviterer hermed til vores første Subscrybe Morgenbriefing omkring netop Millennials.

HVAD
Et oplæg om Millennials, deres forbrugsadfærd, hvordan de skiller sig ud fra tidligere generationer, og hvordan de driver abonnementsrevolutionen. Oplægget er interessant for eksisterende abonnements- og medlemsforretninger såvel som andre virksomheder, der er nysgerrige på abonnementsmodellens styrker.

HVORNÅR
Torsdag d. 13. juni 2019:
08:30 – 09:00  Morgenmad og velkomst
09:00 – 10:00  Oplæg om Millennials
10:00 – 10:30  Spørgsmål og opsamling

HVOR
På vores kontor i Store Kongensgade 59b, 3., tv., DK-1264 København K

Tilmeld dig her

Psst.. Der er kun 55 pladser, så skynd dig. Det er gratis at deltage og tilmelding er bindende, da pladserne er begrænsede. Til gengæld koster det en buket blomster eller en kop kaffe ved evt. udeblivelse.


MØD OPLÆGSHOLDERNE
Til Subscrybe Morgenbriefing #1 møder du vores konsulenter Benedicte Lykke Larsen og Tine Møller Jensen, som begge er Millennials – selvfølgelig.

Benedicte Lykke Larsen er konsulent hos Subscrybe og specialiseret i Millennials og alt, hvad det indebærer. Til daglig arbejder hun primært med innovation og digitalisering på tværs af vores mange forskellige kunder og brancher – senest inden for retail og FMCG. Benedicte har en Master i IBC – Intercultural Marketing (ICM) fra CBS, hvor hun skrev speciale om netop Millennials.

Tine Møller Jensen elsker at nørde sig ned i trends og tendenser. Dette var da også den hemmelige ingrediens i hendes arbejde gennem 6 år i kommunikations- og designbureaubranchen. Nu er hun heldigvis konsulent hos Subscrybe, hvor hun bruger sine forbrugerindsigter, kreativitet og projektlederkræfter i innovations- og implementeringsprojekter inden for FMCG, retail, mobility-as-a-service og meget mere.


På dagen får du desuden mulighed for at møde Peter Jakobsen, Seniorkonsulent, og Morten Suhr Hansen, Adm. Direktør og Partner, fra Subscrybe – såvel som andre nysgerrige kræfter fra den danske abonnementsbranche.

Vi glæder os til at se dig.

Subscrybe

Tilmeld dig her