Find konsulentjob og ledige stillinger hos Subscrybe


Her finder du vores ledige stillinger og konsulentjob. Vi arbejder konstant for at udvikle abonnementsbevægelsen og med en ambition om at sætte hele verden i abonnement, kan vi tit bruge nye, kreative kræfter til vores konsulentteam.

Subscrybe er et konsulentbureau, baseret i Danmark og Norge. Siden 2011 har vi arbejdet for at gøre abonnementsmodellen til den foretrukne forretningsmodel i et væld af brancher. Det har vi gjort, fordi vi tror på, at abonnementsmodellen er bedre for people, planet og profit. Hvis du vil høre mere om denne vision, kan du lytte til vores podcast Subscription Talks.

Hos Subscrybe arbejder vi med udvikling og innovation af abonnementsforretninger og vi tror på, at abonnement er en bedre forretningsmodel. Derfor har vi allerede udviklet utallige abonnementskoncepter til nogle af Danmarks største virksomheder. Hvis du vil læse mere om vores kunder og cases, kan du klikke her.

Vi arbejder ikke blot med udvikling af abonnementsvirksomheder, vi arbejder også for at uddanne om abonnement og drive abonnemensudviklingen fremad. Derfor er vi altid opdateret på de seneste abonnementsnyheder og vi producerer ugentligt indhold og viden til abonnementssagen. Du kan læse vores publikationer og artikler her.

Hvis du ikke finder nogle ledige stillinger herunder, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os, hvis du føler du kan bidrage med noget nyt til vores hold - Vi er altid åbne for flere dygtige abonnementsnørder og eksperter, som kan gøre vores kompetencer endnu bredere og gavne vores kunder.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret om ledige konsulentjob, kan du følge os på LinkedIn eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Subscrybe søger konsulent-talenter til vores kontor i København


Her finder du vores ledige stillinger og konsulentjob. Vi arbejder konstant for at udvikle abonnementsbevægelsen og med en ambition om at sætte hele verden i abonnement, kan vi tit bruge nye, kreative kræfter til vores konsulentteam.

Start eller fortsæt din konsulentkarriere hos os og bliv en del af abonnementsbevægelsen

Abonnementsbevægelsen er i vækst i disse år, og det samme er Subscrybe. Derfor søger vi nu talenter, der har lyst til at udvikle en konsulentkarriere ved at arbejde for nogle af Danmarks mest spændende virksomheder.

Subscrybe blev grundlagt i 2011 med det formål at hjælpe nye og eksisterende abonnementsvirksomheder med at drive en mere succesfuld forretning. Subscrybe fungerer både som konsulenthus og som innovationsvirksomhed, og vi samarbejder i dag med en række af Skandinaviens førende abonnements- og medlemsvirksomheder. Subscrybe består i dag af 14 dedikerede medarbejdere og har kontorer i både Aarhus, København og Oslo.

Nu søger vi et eller flere unge talenter til vores kontor i København, der har lyst til at indlede eller fortsætte en karriere som konsulent og hjælpe vores eksisterende og fremtidige kunder med at innovere og udvikle deres abonnementsforretninger.

Arbejdsopgaver:

Efter en grundig oplæring i Subscrybes metoder og koncepter vil du indgå i vores team af konsulenter og være med til at løse opgaver for vores kunder. Du vil i begyndelsen indgå i teams og projekter, som ledes af virksomhedens seniorkonsulenter eller partnere, og hvor du vil få ansvaret for vigtige delleverancer. Samtidig vil vi hele tiden have fokus på, at du udvikler dine kompetencer indenfor de områder, som vi arbejder med.

Senere vil du selv få ansvaret for mindre projekter eller være projektleder på projekter, hvor andre konsulenter er med. Målet er naturligvis, at du hele tiden udvikler dig som konsulent og får mere og mere ansvar.

Dit hovedfokus kommer til at ligge inden for produktion af opgaver relateret til alle dele af Subscrybes virke indenfor både innovation og optimering af abonnementsforretninger.

Du vil hen ad vejen også få lejlighed til at opbygge din egen portefølje af kunder og kaste dig ud i det pirrende og udfordrende salgsarbejde, hvis du får lyst til det.

Du får din base på Subscrybes kontor i Store Kongensgade midt i København, men du vil naturligvis også bruge meget tid hos vores kunder og må derfor påregne en del rejseaktivitet.

Om dig:

  • Du har en relevant forretningsmæssige uddannelse med gode karakterer fra eksempelvis CBA eller en lignende uddannelsesinstitution.
  • Du kommer lige fra uddannelsesinstitutionen men har spændende studiejobs med i bagagen, eller også har du har 1-3 års relevant erhvervsmæssig erfaring enten fra rådgivnings- eller konsulentbranchen eller fra en virksomhed, hvor du har arbejdet med kommercielle og forretningsmæssige problemstillinger.
  • Du er optaget af abonnementsforretningens fordele og muligheder og har stor lyst til at dygtiggøre dig yderligere indenfor dette felt.
  • Du er en stærk kommunikator – både skriftligt og mundtligt og både på dansk og engelsk – og du går op i at løse dine opgaver med størst mulige præcision og kvalitet.
  • Du er indstillet på et travlt arbejdsliv med en del rejseaktivitet.
  • Som person er du analytisk, struktureret, ambitiøs og innovativ, og du er motiveret af muligheden for at blive en vigtig del af en ambitiøs, virksomhed og trives med det ansvar, der følger med.

Vi tilbyder:

  • En spændende og varieret stilling med masser af muligheder i en ambitiøs og fremgangsrig virksomhed.
  • Gode ansættelsesvilkår med grundløn og gode vilkår og siden hen også mulighed for attraktive bonusordninger.
  • Lækre lokaler i Store Kongensgade midt i København.

Send ansøgning vedlagt CV til adm. direktør Morten Suhr Hansen på mha@subscrybe.com.