Subscrybe søger studiemedarbejder til stilling som kommunikationskoordinator

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor der altid er run på og masser af opgaver at tage sig til? Og er du superskarp kommunikatør? Hvis svaret er ja, så læs videre!

Abonnementsøkonomien er i vækst i disse år, og det samme er Subscrybe. Derfor søger vi nu en studiemedarbejder, der har lyst til at kickstarte sin karriere ved at arbejde i en konsulentvirksomhed i vækst.

Vi søger en alsidig, dygtig og dedikeret studiemedarbejder primært til at hjælpe med virksomhedens kommunikation og inbound-marketing indsatser, som f.eks. opstilling og udsendelse af nyhedsbrev, opdatering af hjemmeside og lignende.

Om Subscrybe

Subscrybe blev grundlagt i 2011 med det formål at skabe Europas førende virksomhed inden for forretningsudvikling og innovation i abonnements- og medlemsbaserede virksomheder. Subscrybe fungerer både som konsulenthus og som innovationsvirksomhed, og vi samarbejder i dag med en række af Danmarks førende abonnements- og medlemsvirksomheder. Subscrybe består i dag af syv dedikerede medarbejdere og har kontorer i både København, Aarhus og Oslo.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere med virksomhedens dagligdag, så du skal være parat til at påtage dig en mængde forskellige opgaver. Nogle opgaver kan være:

 • Løbende opdatering af virksomhedens hjemmeside (WordPress)
 • Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve (Mailchimp)
 • Andre inbound-marketing indsatser, såsom artikelskrivning, og eventplanlægning
 • Udvikling og opdatering af virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier, især LinkedIn
 • Korrekturlæsning (på dansk og engelsk)
 • Research og analyseopgaver i forbindelse med kundeprojekter

Om dig

 • Du er studerende formentlig på sidste år af dit bachelorstudie eller på første del af en cand.merc.-uddannelse, gerne med fokus på marketing og kommunikation
 • Du er en stærk kommunikatør og er vant til at skrive artikler, læse korrektur på tekster o. lign.
 • Som person er du ambitiøs, struktureret og proaktiv. Du er ikke bange for at sige til, når du mangler noget at lave – eller hvis du har forslag til forbedringer
 • Du går op i altid at løse dine opgaver med højeste præcision og kvalitet
 • Du forstår vigtigheden i at løse rutineopgaver til tiden, men kan samtidig prioritere uforudsete opgaver i forhold til vigtigheden
 • Du er flydende skriftligt og mundtligt i dansk og engelsk, og du formår at lave en perfekt korrekturlæsning på danske tekster
 • Du har kendskab til digitale medier og har eventuelt arbejdet med opdatering af hjemmesider – kendskab til WordPress, Mailchimp, Google Analytics er en fordel

Hvad Subscrybe kan tilbyde dig

Hos Subscrybe går vi op i, at vi skal have det sjovt sammen og holder derfor en del uformelle arrangementer, som du naturligvis bliver en del af. Vi ser også din ansættelse som en udviklende og lærerrig proces for dig, hvor du får mulighed for at prøve mange forskelligartede opgaver. Du kan dermed tage de første skridt mod en mulig ansættelse som konsulent efter endt uddannelse.

Vil du være en del af vores team?

Så send en kort, motiveret ansøgning samt CV og seneste karakterblad til Benedicte Larsen på BLL@subscrybe.com. Skriv “Studiemedarbejder” i emnefeltet.

Stillingen er beregnet til cirka 10 timer om ugen, men det kan blive mere. Lønnen er 160 kr. i timen. Vi holder løbende samtaler med relevante ansøgere og ansætter, når den rigtige person er fundet.