Kontakt Subscrybe

Subscrybe

Find kontaktinformation på Subscrybe

Hold dig ikke tilbage med store som små spørgsmål. Vi deler gerne ud af abonnementsindsigter tilpasset din situation og forretning. Måske du endda står overfor en større transformation? Skriv til os og så kontakter vi dig.

Hos Subscrybe rådgiver vi abonnementsforretninger, både med kick-off, vedligeholdelse eller optimering. Vi har brede kompetencer indenfor loyalitetskoncepter, lead management, abonnementssystemer samt budgettering og forecasting.

Ønsker du at tale med en specifik konsulent? Se kontaktinformation på vores team her.


📧 mail@subscrybe.dk

📞 +45 91 55 55 55

Følg os på Linkedin

CVR: 33785496

Hvor står din abonnementsforretning i dag?

Uanset om du overvejer at starte en abonnementsforretning eller driver en til hverdag, kan det være svært at finde de rette kompetencer, til at udvikle og optimere dit abonnementskoncept. At drive abonnementsforretning er ikke nødvendigvis nemt og det kan ofte være fordelagtigt at trykteste dit koncept eller forsøge at identificere forretningsområder, som kan optimeres. Det er vi heldigvis gode til hos Subscrybe.

Vi arbejder ikke blot for din abonnementsforretning. Vi arbejder også for at fremme hele abonnementsbevægelsen. Det betyder at vi altid er opdateret på de nyeste abonnementstrends, konkurrenter og på abonnementsmarkedet, både i Danmark og i udlandet. Har du behov for en snak om abonnement? Så tøv ikke med at kontakte os.

København

Store Kongensgade 59B, 3. tv.
DK-1264 København K.

Oslo

Henrik Ibsensgate 28
NO-0255, Oslo