fbpx
Viden
//torsdag d. 2.03.17

MobilePay lancerer ny abonnementbetalingsløsning til virksomheder

Del artiklen

De fleste kender MobilePay, som den app hvorigennem du hurtigt kan dele regningen på en restaurant, anmode om det en ven eller veninde skylder, og hurtigt og nemt betale for et fund på loppemarkedet eller 500g hakket oksekød hos din slagter. Nu lanceres MobilePay Subscriptions, der er et nyt alternativ til abonnementsbetalinger gennem den allerede etablerede betalingsapp.

MobilePay Subscriptions er en direkte konkurrent til Nets’ Betalingsservice og ønsker at gøre abonnementsbetalinger lettere for virksomheder og deres kunder. En af flere fordele er at MobilePay automatisk kontrollerer, om et betalingskort er spærret, udløbet eller ikke virker af andre årsager, hvilket vil betyde at flere virksomheder vil opleve færre afviste betalinger. Ifølge Finans, er virksomhederne JP/Politikens Hus og teleselskabet 3 allerede til at finde som abonnenter hos MobilePay Subscriptions. ”Inden sommer regner vi med, at der er fuld adgang for alle virksomheder i Danmark, og vi har allerede en venteliste af virksomheder, der vil være de næste i køen,” siger Mark Wraa-Hansen, adm. direktør i Mobilepay til Finans.

Søren Svendsen, digital direktør i JP/Politikens Hus, mener at denne løsning kan få en stor betydning. ”Vi ønsker løbende at forbedre købsoplevelsen for vores læsere, og denne løsning bidrager til at gøre os mere relevante for vores kunder. Vores kundeservice kan være mere fleksibel, og vi kan hurtigt følge op på kunder, der har stoppet deres betaling. Samlet set forventer vi, at det vil hjælpe os med at fastholde og tiltrække flere kunder,” siger han til Finans.

Det bliver spændende at følge med i, hvordan konkurrencen intensiveres på markedet for abonnementsbetalinger. Du kan læse mere om MobilePay Subscriptions her.