Viden
//torsdag d. 14.02.19

Ny stærk abonnementsprofil til Subscrybe

Del artiklen

Af Morten Suhr Hansen

Mette Rahbek er ansat som ny konsulent i Subscrybe pr. 1. februar 2019. Dermed kan vi nu byde velkommen til den sjette konsulent i Danmark.

Mette er bachelor i virksomhedsøkonomi fra CBS i København og cand.merc. i strategisk entrepreneurship fra SDU. Hun har de seneste fem år arbejdet med salg og kommunikation i forskellige salgs- og abonnementsvirksomheder indenfor især medie- og telebranchen, så det er en stærk og erfaren abonnementsprofil, som vi nu kan føje til teamet til glæde for kolleger og for vores forskellige kunder. 

Mette kommer til Subscrybe fra en stilling som partner i salgsbureauet Deichmann og som direktør for sin egen virksomhed, MEMA Media, hvor hun har arbejdet målrettet med at udvikle en digital medlemsklub. Mette har således stor praktisk erfaring med processer og systemer, samt alle de marketingmæssige overvejelser, der ligger bag implementeringen af en abonnementsforretning. 

”Abonnementsteori og abonnementsmodeller er den røde tråd i min karriere såvel som i mit private liv. Uden at det har været en strategisk beslutning fra min side, har abonnementer faktisk sneget sig ind i mit liv i større og eller mindre grad siden 2014. Med min ansættelse i Subscrybe har jeg for alvor fået manifesteret min interesse i feltet”, fortæller Mette i forbindelse med sin ansættelse.

Hos Subscrybe vil Mette arbejde med vores kunder indenfor bl.a. medier og telecom og med udvikling af digitale og innovative processer lige fra salg over onboarding til retention. 

Privat bor Mette i Kolding og bliver dermed formelt set en del af Subscrybes kontor i Aarhus. Men med en strategisk placering midt mellem Aarhus og København, så vil hun nok også blive en fast gæst hos vores kunder i Hovedstadsområdet. 

Når hun ikke arbejder, kaster Mette sig over sine to store hobbyer: Kunst og sport. Alle former for konkurrencesport kaster Mette sig gladelig ud i, og ellers involverer hun sig gerne i familiens eget galleri i det vestjyske, hvor Mette også har trådt sine barnesko.