Viden
//søndag d. 14.01.18

Peter Jakobsen ansat som ny seniorkonsulent i Subscrybe

Del artiklen

Starten af 2018 byder også på et nyt ansigt hos Subscrybe. For vi kan nu byde velkommen til Peter Jakobsen, der pr. 1. januar er ansat som ny seniorkonsulent med udgangspunkt fra vores kontor i København. Dermed er endnu en grundsten lagt til et forhåbentligt succesrigt år med vækst.

Abonnementsmodeller har længe fyldt meget i Peter Jakobsens liv – både privat og arbejdsmæssigt.

Han har siden 2005 været ansat i virksomheder med abonnementsforretningen som udgangspunkt. Peter har arbejdet med abonnementssalg og digitalisering i Berlingske Media, stået i spidsen for salgsstrategien hos teleselskabet Telmore, og senest har han siddet som COO og CMO hos Samlino.dk, hvor ansvarsområderne spændte bredt på tværs af forretningens værdikæde.

”Personligt, har jeg mange forskellige interesser og dermed rigtigt mange ting, jeg gerne vil nå. Her hjælper abonnementer mig ikke kun med at skabe struktur, men også med at dyrke alt det, der giver glæde i hverdagen”, siger Peter Jakobsen.

Med Peter Jakobsens ansættelse opruster Subscrybe inden for salgseksekvering, performance management og digitalisering. Peter vil som oftest være med både i udviklingsfasen og implementeringsfasen på projekter vores kunder.

Privat bruger Peter Jakobsen tiden til at være sammen med venner og familie, han spiller en smule musik og holder sig primært i form ved at løbe om morgenen. Derudover brygger han øl i et mikrobyggeri, som han var med til at etablere i 2017.