Viden
//lørdag d. 19.12.20

RAPPORT: De nyeste tal og tendenser for den danske abonnementsøkonomi

Del artiklen

Scandinavian Subscription Survey

Modtag unikke indsigter fra abonnementsøkonomien i Skandinavien. Download Subscrybes abonnementsundersøgelse af 1000 abonnementsforbrugere og lær mere om fremtidens abonnementsøkonomi i Scandinavian Subscription Survey.

Hos Subscrybe følger vi lystigt og interesseret med i abonnementsøkonomiens udvikling – både på globalt og nationalt plan. Vi bruger oftest internationale analyser, rapporter og benchmarks til at undersøge, hvad der rører sig, hvilke nye forbrugertrends der gælder, og hvad det betyder for abonnementsvirksomheder.

Indtil nu findes der nemlig kun ganske få data og analyser af abonnementsøkonomien i Skandinavien. Det har vi haft et ønske om at lave om på. Derfor udførte vi en undersøgelse i Danmark og Norge, i samarbejde med Norstat.

Enhver abonnementsforretning i Skandinavien kan få gavn af indsigterne fra denne rapport. Du skal blot udfylde formularen og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så modtager du rapporten i en PDF.

Vi stillede 1000 respondenter fra hvert land 30+ spørgsmål om deres abonnementsvaner. I Scandinavian Subscription Survey dykker vi ned i resultaterne og deler indsigterne vedr. de danske forbrugere.

Scandinavian Subscription Survey rapport

Rapporten er spækket med interessante indsigter og tal om forbruget af abonnement og det forventede forbrug i fremtiden. Undersøgelsen byder på mange interessante tal. Her får du en lille ‘teaser’:

  • Danske husstande har i gennemsnit 17 abonnementer pr. husstand. Det er væsentligt flere end de tror, de har.
  • 74% abonnerer på TV og filmstreaming. Over halvdelen af danske husstande har et Netflix-abonnement.
  • 37% af Millennials tror på, at de vil abonnere på flere produkter og services i fremtiden. Det er væsentligt højere end forbrugere på 40+ år.

Få din rapport her.

Hvis du ønsker at modtage mere relevant indhold og lære mere om abonnementsbevægelsen, kan du gå på opdagelse i vores andre indholdssider.

Læs artikler og publikationer og bliv klogere på abonnement og fremtidens forretningsmodel i vores viden afsnit.

Hør fra andre abonnementsvirksomheder og fra eksperter på abonnementsområdet, i vores podcast Subscription Talks.