Viden
//torsdag d. 5.10.17

SmallCreators indbyder til kreativ leg for dig og dine børn

Del artiklen

Af Rasmus Koed Badre-Esfahani og Julie Maria Schandorph

Som de abonnementsnørder vi er, havde vi på vores ”Subscrybe Familiedag”, hvor teamet var samlet med ægtefæller og vores otte unger, besøg af SmallCreators.

SmallCreators har lavet en månedlig abonnementsboks med to kreative projekter, man selv skal samle i fællesskab med sit barn.

Det eneste, der kræves på forhånd er en saks, tuscher, tape og lim. Hvert projekt bliver et stykke legetøj, og legepakken indeholder også instrukser og guides, som man kan udforske og bruge til at udforme sine lege med.

Kasserne indeholder en maskot, Bertram, som altid følger med, samt instrukser til, hvordan legetøjet skal samles. Legekasserne er testet af et børnetestpanel, som består af drenge og piger i aldersgruppen ca. 4-9 år, men legekasserne kan også bruges af børn ned til 3 år, samt de 10-årige kan også lege med. Både drenge og piger finder legepakkerne sjove og spændende.

SmallCreators er et godt alternativ til spil på computeren og IPad’en, og hjælper med at udvikle børnenes finmotorik samt sproglige evner. Med fokus på det kreative skaber legepakken samhørighed mellem voksne og børn.

Legepakken starter fra 179,- pr. måned, og det er muligt at vælge større pakker, hvis man har flere børn.

Med legepakken kan man skabe kreative og hyggelige stunder med sit barn, man sent glemmer!

Som ven af Subscrybe, kan du prøve SmallCreators til 50% rabat, ved at skrive koden ”subscrybe” når du bestiller på www.smallcreators.dk