Viden
//torsdag d. 23.08.18

SUB:POD #5 – Membership part 2

Del artiklen

Af Julie Maria Schandorph & Jonas Juul Jeppesen

Så er SUB:POD tilbage!

Kort før sommerferien tog Jonas på besøg hos Dribe i Søborg. Det gjorde han for at få et indblik i Dribe’s abonnements- og medlemsmodel – og selvfølgelig også for at se den flotte garage!

Dribe er nemlig en spændende abonnementsforretning, fordi de har kombineret to abonnementsmodeller og har stor fokus på at kombinere medlemsfølelsen hos Driberne på den ene side, og de helt nye mobility-trends på den anden side. De har skabt en spændende MaaS (Mobility-as-a-Service).

I afsnittet tager Jonas også pulsen på fremtidens mobilitet, og hvordan det kommer til at påvirke Dribe.

Ifølge Tien Tzou, abonnementsekspert og direktør hos Zuora, bevæger vi os hen mod “USERSHIP” frem for “OWNERSHIP”. Det er en trend, som Dribe virkelig forstår og har inkorporeret i deres forretningsmodel.

Du kan se SUB:POD #5 – Membership part 2 lige her:

Om Dribe

Dribe er en helt ny måde at have bil på. En måde med mindre risiko og mere frihed. En måde, der gør det muligt at skifte bil, når du vil. Slut med at eje, slut med at lease, slut med at være bundet. Fra nu af kan du abonnere på din bil. Og skal ikke længere bekymre dig om værditab, førstegangsydelser og al den slags.

Uanset hvilken bil du vælger, er alt, undtagen brændstof, inkluderet:
• Service- og reparationsaftale (inkl. glasskade)
• Forsikring
• Vejhjælp
• Sommer- og vinterdæk inkl. dækskifte
• Grøn ejerafgift • 1.800 kilometers kørsel om måneden
• Loyalitetspoint, der giver dig ekstra fordele

Det er ikke bare fleksibelt, det er også nemt. Du bestemmer i øvrigt selv, om du vil køre Audi, Skoda, VW, SEAT, Porsche, Bentley, Lotus eller Lamborghini.

Læs mere på www.dribe.dk