Viden
//torsdag d. 8.03.18

Subscrybe lancerer ny engelsk hjemmeside

Del artiklen

Af Morten Suhr Hansen

Den store abonnementsrevolution er bestemt ikke kun et dansk fænomen. Overalt i verden er virksomheder og brancher i gang med at transformere deres forretninger fra traditionelle pay-as-you-go modeller til nye modeller funderet i en abonnements- eller medlemskabsmodel.

Det er en udvikling, som vi løbende har skrevet om på subscrybe.dk, og fremover bliver det nu også muligt at følge udviklingen på vores nye engelsksprogede hjemmeside, som fremover kan findes på adressen subscrybe.com.

Det er en lancering, som vi har gået og glædet os til, for med lanceringen af den engelsksprogede hjemmeside kan vi nu appellere til et bredere, internationalt publikum.

Den engelsksprogede hjemmeside er i store træk identisk med den danske, og den vil blive udbygget løbende med relevante cases og nyheder, ligesom man også her vil kunne læse om de ydelser, som vi i Subscrybe kan tilbyde til vores kunder i Danmark og i mange andre lande.

Så hvis du kender nogle, som du tror vil have glæde af Subscrybe.com så tip dem gerne om den nye side. Her vil det også være muligt at skrive sig op til vores engelsksprogede nyhedsbrev, så man løbende får tips om nye artikler.
Besøg vores nye engelske hjemmeside på subscrybe.com.