Viden
//tirsdag d. 4.07.17

Succes med Omnichannel

Del artiklen

Af Rasmus Koed Badre-Esfahani

I Nationalmuseets smukke omgivelser blev konferencen Subscription17 afholdt den 20. juni med temaet ”Omnichannel for tilfredse abonnenter og medlemmer”.
Som de abonnementsmissionærer vi er, var Subscrybe selvfølgelig både sponsorer af konferencen og oplægsholder.

Blandt oplægsholderne var blandt andre også Mette Andersen, Marketing- og kommunikationschef hos Aarstiderne.
Mettes oplæg blev gennemført som et interview, hvor Subscrybes direktør og partner, Jonas Juul Jeppesen, interviewede Mette om Aarstidernes evne til at være Omnichannel. Det blev til en spændende snak omkring Aarstidernes mange touchpoints med abonnenterne, som er alt fra de fysiske oplevelse med unboxing af madkasserne og chaufførerne, der bringer kasserne ud, til den digitale tilstedeværelse på SOME og bestillings-flow på Aarstidernes hjemmeside.

Blandt dagens ni oplægsholdere, som i løbet af dagen underholdte de omkring 60 deltagere, var også Telenors Onlinechef, Rasmus Thau Riddersholm. Rasmus havde en spændende præsentation med omkring, hvordan Telenor har været igennem en digital transformation de seneste år med en investering på omkring 1,5 milliarder i udviklingen af et nyt onlinesystem, som bruges af både abonnenterne og Telenors medarbejdere, og som har fokus på abonnentrejsen. Spændende var det også at høre at Telenor, som ellers er i en branche, hvor høje provisioner og et kraftigt tryk både fra sælgerne i butikkerne og i telemarketing, var blevet ændret til en struktur med mere fast løn og mindre provision netop for at udleve den samme gode kundeoplevelse i alle kontaktflader. Det må siges at være noget af essensen i Omnichannel-begrebet.

Jonas Juul Jeppesen var også på scenen, hvor han fortalte om Omnibound Subscription Marketing, som er Subscrybes version af Omnichannel for abonnements- og medlemsvirksomheder. Jonas indledte oplægget med en Kahoot-undersøgelse blandt deltagerne, hvor de skulle svare på syv spørgsmål omhandlende Omnichannel. Vinderen med flest korrekte svar og som var hurtigst på telefonen, vandt et Subscriptionboks-abonnement fra Te-Salonen.dk.

”Historien om en dreng de kaldte Omni” var et sjovt og alternativt indlæg fra Subscrybe, som beskriver Omnichannel fra et mere personligt relations perspektiv.

Kunne du tænke dig at høre ”historien om en dreng de kaldte Omni” eller få en grundig introduktion til Subscrybes tilgang til Omnichannel for abonnements-og medlemsforretninger, så er du altid velkommen til at kontakte en Subscryber. Du finder kontaktinformationer på www.subscrybe.dk/team

Tak til Rasmus Houlind fra Omnichannel Institute og Michael Christiansen fra Medlemsorganisation for en spændende og hyggelig dag i dejlige omgivelser og skøn forplejning.

De bedste sommerhilsner
Team Subscrybe