fbpx
Viden
//torsdag d. 3.10.19

3 nye abonnementskoncepter i Danmark

Af Julie Maria Schandorph og Benedicte Lykke Larsen

Det er tid til at kigge på tre nye abonnementskoncepter i Danmark, der både kan gøre din hverdag nemmere og nogle af dem, kan også gøre din hverdag mere bæredygtig. Men vi bringer også tre nye abonnementskoncepter for at give dig og din virksomhed inspiration til at udvikle din forretning eller tænke i nye retninger, når det kommer til abonnement.

Læs mere 3 nye abonnementskoncepter i Danmark

//mandag d. 30.09.19

Prisen på abonnementet er måske den vigtigste beslutning, der skal træffes

Af Morten Suhr Hansen

 Vi oplever det igen og igen. Hver gang vi arbejder med lancering af nye abonnementsprodukter sammen med vores kunder, så er ét de spørgsmål, der bliver drøftet allermest: Hvad skal abonnementet koste? Det er uanset, om der er tale om en startup, der skal i luften med et abonnement for første gang, eller om en etableret virksomhed, der skal lancere et nyt abonnementsprodukt.

Læs mere Prisen på abonnementet er måske den vigtigste beslutning, der skal træffes

//mandag d. 30.09.19

”Vi vil ikke bare sælge et produkt. Vi vil skabe en relation.”

Skrevet af Benedicte Lykke Larsen

REPORTAGE – Subscrybe Morgenbriefing 19. september 2019

Klokken er cirka 9.20 da Nikolaj Leonhard-Hjort træder ind ad døren hos konsulentvirksomheden Subscrybe. Han har et smil på læben og tilskuerne ser spændte over på ham. Nikolaj, som er Co-founder af virksomheden Goodiebox, er inviteret til Subscription Talk hos Subscrybe. Han er en af grundene til, at omkring 70 mennesker har valgt at bruge deres torsdag morgen på Subscrybe Morgenbriefing, hvor temaet er ’SUBSCRIPTION RETAIL’ – altså abonnementer i detailbranchen.

Læs mere ”Vi vil ikke bare sælge et produkt. Vi vil skabe en relation.”

//mandag d. 16.09.19

Velkommen til Podimo – men følger pengene med?

Af Morten Suhr Hansen

Den 17. september gik startskuddet for jagten på nye indtægter på markedet for podcasts, da den danske tjeneste med internationale ambitioner, Podimo, for første gang slog dørene op for nye lyttere. Tjenesten, som den danske succes-iværksætter Morten Strunge står bag, bliver fra starten ren abonnementsbaseret, og for en pris på blot 39 kroner om måneden får lytterne adgang til et omfattende katalog af unikke podcast leveret af stærke og kendte navne som Casper Christensen, Hella Joof og Jonathan Spang. Spørgsmålet er, om Podimo for alvor kan trænge igennem de store mængder af gratis indhold og få brugerne til i stedet at betale for at lytte til podcasts.

Læs mere Velkommen til Podimo – men følger pengene med?

//fredag d. 23.08.19

SUB:POD #10 – The Tyranny of the Margin

af Jonas Juul Jeppesen

Har du hørt historien om brødrene Selling? Brødrene ved navn DG og CLV, som begge har en retailforretning, driver den vidt forskelligt.
Hvem klarer sig mon bedst? Se vores nyeste SUB:POD og find ud af det!

Desuden får du information om vores næste morgenseminar, som omhandler den nye strategirapport: SUBSCRIPTION RETAIL.

Læs mere SUB:POD #10 – The Tyranny of the Margin
//fredag d. 23.08.19

Sådan får du din kunde godt ombord i dit digitale abonnement

Af Mette Rahbek

De fleste virksomheder har et stort fokus på salg af deres produkt til nye kunder. Langt færre har fokus på, hvad der sker efter at salget er sket. Fokus på, hvordan kunderne kommer godt i gang med at anvende deres nye produkt. Men hvis man driver en abonnementsforretning, så er dette fokus helt afgørende. For den gode forretning ligger i at få kunderne til at blive længe, og det gør de kun, hvis de er kommet ordentligt i gang. Målet er at få de løbende betalinger til at komme i en lind strøm, og dermed skabe glade abonnenter eller medlemmer, som har en god levetid og en høj værdi (CLV) i forretningen.

Læs mere Sådan får du din kunde godt ombord i dit digitale abonnement
//tirsdag d. 13.08.19

Fundraisingbureauet: Fokuser mindre på klister og mere på feedback

Af Stephan Viftrup, Direktør hos Fundraisingbureauet

Den 14. september 2019 er en vigtig dato for alle, der har med betalinger at gøre. Her skal EU’s betalingsdirektiv PSD2 være implementeret, og for civilsamfundsorganisationer, der tager imod betalinger såsom donationer og medlemskabskontingenter, står de skærpede krav til identifikation af den betalende som et invaderende og omstændigt krav at leve op til.

Læs mere Fundraisingbureauet: Fokuser mindre på klister og mere på feedback
//mandag d. 12.08.19

Forbrugere i hele verden er enige: Hellere abonnere, end at eje!

Af Morten Suhr Hansen

Det store opgør med den traditionelle transaktions- og ejerskabsmodel har længe været undervejs, og nu bekræfter en ny, stor international undersøgelse, at abonnementsøkonomien for alvor har bidt sig fast på tværs af lande i Europa, Nordamerika, Asien og Australien. Flere end 13.000 respondenter fra 12 lande indgår i undersøgelsen, der bl.a. viser forbrugernes holdning til hvilke produkter, de hellere vil abonnere på end at eje.

Læs mere Forbrugere i hele verden er enige: Hellere abonnere, end at eje!
//onsdag d. 26.06.19

Få fingrene i Subscrybes helt nye strategirapport: SUBSCRIPTION RETAIL

Af Benedicte Lykke Larsen, Peter Jakobsen og Morten Suhr Hansen

Hos Subscrybe har vi for alvor set, hvordan abonnementsrevolutionen er blevet en megatrend. Du kan eksempelvis abonnere på skønheds- og plejeprodukter (Matas og Goodiebox), binge-watching af serier (TV 2 Play og Netflix) og abonnement på transport (Swapfiets eller Dribe). Men abonnementsmodellen er også begyndt at fylde mere i detailbranchen. Vores nye strategirapport – SUBSCRIPTION RETAIL – sætter fokus på præcist dette.

Læs mere Få fingrene i Subscrybes helt nye strategirapport: SUBSCRIPTION RETAIL
//tirsdag d. 4.06.19

3 nye abonnementskoncepter i Danmark

Af Julie Maria Schandorph

Det er endnu engang tid til at tage et nærmere kig på nye abonnementskoncepter i Danmark – både danske såvel som internationale abonnementsspillere, der gør sit indtog på det danske marked. Vi sætter spotlight på nye, men også innovative og bæredygtige abonnementer, som du kan lade dig inspirere af eller måske selv prøve af. Hvis du har et forslag til et abonnementskoncept, som vi skal kigge nærmere på, så send gerne en e-mail til bll@subscrybe.com

Gamerzclass – E-sport på abonnement

Læs mere 3 nye abonnementskoncepter i Danmark