Viden
//tirsdag d. 24.04.18

VILDEVIOLER lancerer økologiske blomster i abonnement

Del artiklen

Af Morten Suhr Hansen

VILDEVIOLER er en lille iværksættervirksomhed med en stor passion for blomster, økologi og bæredygtighed. Fra forår til efterår dyrker VILDEVIOLER smukke danske økologiske blomster – naturligvis uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Efterspørgslen efter de økologiske blomster har været stor siden VILDEVIOLER for et par siden kunne høste sine første økologiske blomster, og nu har virksomheden besluttet, at de mange glade kunder fremover skal kunne nyde blomsterne fast. Fra begyndelsen af maj leverer VILDEVIOLER nemlig flotte, økologiske blomsterbuketter i abonnement.

En økologisk buket koster 285 kroner inkl. levering, og abonnenter kan vælge mellem at få leveret hver uge eller hver anden uge. Samtidig kan man vælge, om man helst vil have buketten leveret tirsdage eller torsdage.

Det er nu 20 år siden, at en anden økologisk producent, Aarstiderne, startede op med levering af frugt og grønt i abonnement. Siden har den forretning vokset sig stor og stærk, og der er ingen tvivl om, at forbrugerne i stigende grad efterspørger økologi og bæredygtighed. Nu er det altså muligt også indenfor blomster.

Abonnementsløsningen fra VILDEVIOLER er i øvrigt udviklet i samarbejde med Subscrybe, som har leveret det abonnementssystem, som ligger bag forretningen. Subscrybe har en ambition om at hjælpe både startups og små og større virksomheder i abonnement ved at tilbyde en let og enkel platform til abonnementshåndtering.

Tag fat i Subscrybe, hvis du vil høre mere om vores abonnementsløsninger. Husk samtidig at bestille et økologisk blomsterabonnement til dig selv eller én, du holder af hos VILDEVIOLER.